Sint-Franciscus Ziekenhuis Heusden Zolder

Het SFZ of Sint-Franciscusziekenhuis vzw is een modern algemeen regionaal ziekenhuis dat veilige hoogstaand kwalitatieve professionele zorg aanbiedt. Zorg aan jouw zijde, is onze missie, aan onze patiënten, medewerkers en onze gesprekspartners van de eerste lijn, netwerk en supra-regionaal. We werken met een team van 128 artsen, 805 medewerkers en hebben in totaal 268 bedden.

vzw De Bron

Vzw binnen de ouderenzorg met verschillende diensten.

WZC OLV Ster der Zee

WZC OLV Ster der Zee is een woonzorgcentrum met 109 bewoners. Er wordt residentieel verblijf, kortverblijf en dagopvang aangeboden. Het wzc behoort tot de vzw Sint-Annendael Grauwzusters.

Familiehulp vzw

Familiehulp is dé partner voor zorg en ondersteuning voor iedereen in Vlaanderen en Brussel. Jong en oud, alleenstaanden en gezinnen, mantelzorgers en mensen met een zorgbehoefte kunnen ons met een gerust hart hun vragen toevertrouwen. Wij zijn altijd in de buurt met een antwoord op hun maat.

Familiehulp vzw

Familiehulp is dé partner voor zorg en ondersteuning voor iedereen in Vlaanderen en Brussel. Jong en oud, alleenstaanden en gezinnen, mantelzorgers en mensen met een zorgbehoefte kunnen ons met een gerust hart hun vragen toevertrouwen. Wij zijn altijd in de buurt met een antwoord op hun maat.

WZC Sint Camillus

Woonzorgcentrum Sint-Camillus wil een woon-, leef- en zorgcentrum zijn voor ouderen uit Wevelgem en omgeving, die kampen met fysische en/of psychische zorgnoden.

de Vleugels

De Vleugels is een expertise- en ondersteuningscentrum voor mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.

AZ Sint-Elisabeth Zottegem

Het AZ Sint-Elisabeth Zottegem wil een kwalitatieve, veilige deskundige en professionele zorg verlenen. Om dat te berieken, optimaliseren we voortdurend de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening.

GPN GZZ Meetjesland

Het Sint-Jan psychiatrisch ziekenhuis is een dynamisch en laagdrempelig psychiatrisch ziekenhuis met een lange hulpverlenende traditie.

AZ Turnhout

AZ Turnhout is een regionaal ziekenhuis dat bestaat uit twee campussen in Turnhout: de campus Sint-Elisabeth en de campus Sint-Jozef.

Medisch Centrum St.-Jozef vzw

Het Medisch Centrum St.-Jozef is een psychiatrisch ziekenhuis en psychiatrisch verzorgingstehuis dat eveneens participeert in het GGZ-netwerk voor volwassenen Noolim en het netwerk Ligant voor kinderen en jongeren.

Stad Geel

Een lokaal bestuur met eigen woonzorgcentrum.

AZ Herentals

Het AZ Herentals, of voluit AZ St.-Elisabeth Herentals vzw, is een modern en dynamisch ziekenhuis dat professionele basiszorg aanbiedt. Het beschikt over 243 bedden, verspreid over verschillende verpleegafdelingen.

Woonzorgcentrum Kloosterhof / Woonzorgcentrum Heilige Familie

Beide wzca behoren bij de vzw ‘Zorggroep Zusters van Berlaar’.

1, 2, 3 Kwaliteit

Project-, proces- , kwaliteits- en interim-management in zorg en welzijn.

Emmaüs vzw

Emmaüs biedt gezondheids- en welzijnszorg aan: van hoogstaande kwaliteit en deskundigheid, vanuit een christelijke inspiratie, op maat van en in overleg met de zorgvrager, tegen een betaalbare prijs, met bijzondere aandacht voor de meest zorgbehoevenden. Emmaüs heeft en geeft zin in zorg: de organisatie en de zorg getuigen van gastvrijheid, openheid, gelijkwaardigheid, kwaliteit en solidariteit. Emmaüs is een netwerk van 24 voorzieningen. Met meer dan 6700 bekwame medewerkers. U vindt in Emmaüs bijna alle sectoren uit de gezondheids- en welzijnszorg.

RS Health

Consultant bedrijf met als specialisatie kwaliteits- en projectmanagement in zorginstellingen (ziekenhuizen, woonzorgcentra, thuiszorg, GGZ)

UZ Gent Ziekenhuisapotheek

Departementen: farmaceutische logistiek, farmaceutische zorg, implantaten & administratie, productie, klinische studies

AZ Jan Portaels vzw

Het AZ Jan Portaels is een regionaal basisziekenhuis, gelegen in de stad Vilvoorde. In het ziekenhuis werken 150 artsen, 830 medewerkers en 65 vrijwilligers die dag in dag uit ten dienste van onze zorgklanten en hun naasten staan. Het ziekenhuis beschikt momenteel over 406 erkende bedden. We maken samen met HH Lier, Sint-Maarten Mechelen en Imelda Bonheiden ook deel uit van het ziekenhuisnetwerk BRIANT. Onze missie is het bieden van een toegankelijke, kwalitatieve, veilige en waardevolle zorg aan de patiënten in de regio.

OLV ziekenhuis Aalst

Het OLV Ziekenhuis wil een patiëntgericht, lokaal verankerd ziekenhuis zijn met een breed zorgaanbod en een internationale uitstraling in specifieke zorggebieden.

AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV

Het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV is een open ziekenhuis waar elke patiënt terecht kan voor basiszorg tot zeer gespecialiseerde zorg. Het ziekenhuis investeert doelbewust om in een aantal medische domeinen top- en referentiezorg te bieden. Dit kan enkel door aandacht te besteden aan de professionele ontwikkeling van de zorgverstrekkers.

AZ Damiaan Oostende

Het logo, dat de vorm van een hart aanneemt, staat letterlijk voor een hartelijke en menselijke omgeving. Een omgeving waarin elk leven telt.

Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL)

Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) bestaat uit twee zorginstellingen, nl. ZOL Maas en Kempen en ZOL Genk. ZOL Genk telt drie campussen: campus Sint-Jan (Genk), campus Sint-Barbara (Lanaken) en Medisch Centrum André Dumont (Waterschei). ZOL Genk telt 805 erkende bedden en ZOL Maas en Kempen telt 213 bedden.

OPZC Rekem

Het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum is samengesteld uit een psychiatrisch ziekenhuis en een psychiatrisch verzorgingstehuis.

Groep Zorg H Familie – WZC De Pottelberg

De Pottelberg wil veel meer zijn dan een woonzorgcentrum. We willen betekenisvol zijn voor ouderen door hen op een kwalitatieve manier te begeleiden bij alle woon- en zorgnoden die het ouder worden met zich mee brengt. Iedereen is uniek en heeft een eigen levensverhaal.

A.S.Z. Ziekenhuis

Het A.S.Z. biedt als één van de belangrijkste spelers in de Vlaamse ziekenhuissector hoogkwalitatieve en tegelijkertijd warme, medische en verpleegkundige zorg op drie locaties: Aalst, Geraardsbergen en Wetteren.
Word vandaag nog lid van Zorgondersteuning vzw. Meer info