Groep Zorg H Familie – WZC De Pottelberg

De Pottelberg wil veel meer zijn dan een woonzorgcentrum. We willen betekenisvol zijn voor ouderen door hen op een kwalitatieve manier te begeleiden bij alle woon- en zorgnoden die het ouder worden met zich mee brengt. Iedereen is uniek en heeft een eigen levensverhaal. Als dynamische organisatie zijn we continu op zoek naar mogelijkheden om aan deze unieke woon- en zorgnoden tegemoet te komen. Naast onze 180 woongelegenheden in het woonzorgcentrum, hebben we 3 plaatsen voor kortverblijf, 110 assistentiewoningen (serviceflats), een uitgewerkt aanbod voor buurtzorg en een eigen dienst voor thuiszorg.

Opleiding

Gevolgde opleiding(en)

  • Lean opleiding

 

Periode van de opleiding(en)
2020

 

Ervaring met de opleiding(en)
Een zeer interessante opleiding, duidelijk gegeven door een expert in het vak. De opleiding werd voldoende ondersteund met praktijkvoorbeelden en oefeningen. De ondersteuning bij het uitwerken van het eigen project was zeer zeker ook interessant.

 

Verbeterproject binnen de opleiding

Facilitair team 2021

Vanuit verschillende doelstellingen werd het “team hoteldienst” gereorganiseerd naar een “facilitair team”. Door middel van een gedetailleerde calculatie werd er vorm gegeven aan de werking. Daarnaast werden alle taken grondig geëvalueerd en door de juiste diensten opgenomen. Dit resulteerde in een verhoogde tevredenheid bij medewerkers én bewoners.

Bekijk het project

Leden kunnen dit verbeterproject bekijken. Ben je lid? Controleer je lidmaatschap hieronder.

Lidmaatschap controleren

Cursist

Naam

Els Peleman

 

Functie

Diensthoofd Facilitaire Dienst

 

E-mail

els.peleman@depottelberg.be

Locatie organisatie

Adres

Pottelberg 1, 8500 Kortrijk

 

Website

https://depottelberg.be/

Contactgegevens organisatie

Telefoonnummer

056255049

 

E-mail

info@depottelberg.be

Word vandaag nog lid van Zorgondersteuning vzw. Meer info
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.