GPN GZZ Meetjesland

Het Sint-Jan psychiatrisch ziekenhuis is een dynamisch en laagdrempelig psychiatrisch ziekenhuis met een lange hulpverlenende traditie. Het biedt warme deskundige zorg in een huiselijke omgeving en is verbonden met partnerorganisaties in de regio. De campus is ruim, rustig en ingebed in een groene omgeving. Het ziekenhuis is erkend voor 201 plaatsen. Onze aanpak staat voor een gezamenlijke zoektocht naar zorg op maat onder de vorm van een residentiële behandeling, dagtherapie, nachthospitalisatie, een ambulant aanbod binnen onze polikliniek of een gericht advies naar een andere vorm van hulpverlening. Een behandelplan, opgesteld in dialoog met alle betrokkenen en samen met de verschillende disciplines, vormt de basis om dit vorm te geven.

Opleiding

Gevolgde opleiding(en)

  • Lean opleiding

 

Periode van de opleiding(en)
2022

 

Ervaring met de opleiding(en)
Zeer goede opleiding die mij inzicht heeft geboden in hoe lean-principes toegepast kunnen worden binnen de geestelijke gezondheidszorg. De opleiding zet je aan om vanuit een andere bril te kijken naar interne en inhoudelijke werkingen.

 

Award
Publieksprijs Lean award 2023

Verbeterproject binnen de opleiding

Verhogen van cliëntenparticipatie

Verhogen van toegevoegde waarde voor de cliënt in opname op de afdeling ouderenpsychiatrie door het verhogen van cliëntenparticipatie. Door dit project nemen cliënten deel aan multidisciplinaire teambesprekingen, daarnaast nemen ze actief deel aanhun behandelplan dankzij de implementatie van een werkboek 'Mijn herstel - Mijn verhaal'. Dit project heeft gezorgd voor een stijging in toegevoegde waarde van 37,8% naar 82,5%. Dit is een verschil van 44,7%.

Bekijk het project

Leden kunnen dit verbeterproject bekijken. Ben je lid? Controleer je lidmaatschap hieronder.

Lidmaatschap controleren

Cursist

Naam

Jana De Meyere

 

Functie

Hoofdverpleegkundige Ouderenpsychiatrie

 

Locatie organisatie

Adres

Oostveldstraat 1, 9900 Eeklo

 

Website

https://gpn-ggz-meetjesland.gpn.be/nl

Contactgegevens organisatie

Telefoonnummer

09 376 97 11

 

E-mail

dirsec.sje@gpn.be

Word vandaag nog lid van Zorgondersteuning vzw. Meer info
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.