Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Te gast bij: BZIO

15 juni 2023 @ 18:00 - 21:30

Gratis – €350

Intro

BZIO is een gespecialiseerd (revalidatie)ziekenhuis en -centrum gelegen aan de kustlijn van Oostende. Het biedt verregaande, multidisciplinaire revalidatie aan voor patiënten met aandoeningen aan het zenuw- of bewegingsstelsel. Het streeft ernaar om een referentiecentrum te zijn voor functionele revalidatie en herconditionering op kwalitatief, veilig en wetenschappelijk hoogstaand niveau. BZIO is uniek omdat het een mooie mix vormt tussen “hospitality and quality of care”. Het is volop bezig met een herpositionering binnen een sterk veranderend landschap en doet dit voortbouwend op de gekende onderbouwde kwaliteit en aanstekelijke ambitie.

Programma

18u00: start met broodjes en netwerking

18u30: inleiding ZO

18u45 – 19u15: Intro Simon Godecharle – weerstand bij verandering

19u15 – 20u15 : Nick Marlein: link tussen project mgt en lean mgt + voorbeelden vanuit BZIO

20u15 – 20u45: Voorstelling van de plannen qua verbouwingen in samenwerking met EEG

20u45 – 21u: Rondleiding BZIO

21u – 21u30: Afsluitende drink

Sprekers

Simon Godecharle

Hands-on ethicus Simon Godecharle inspireert organisaties rond ethiek, zingeving en geïnspireerd leiderschap. Altijd diepgravend, uitdagend én met oog op de praktijk. Met lezingen, vormingen en consultancy helpt Simon organisaties om hun identiteit te (her)ontdekken en ernaar te handelen. Wil je top of mind blijven? Waarom zouden topmedewerkers op jouw bus stappen? Hoe kan je mensen gemotiveerd houden? Overtuigde organisaties overtuigen. Met een uitgebreid aanbod boekt Simon concrete resultaten: www.simongodecharle.be

Nick Marlein

Nick Marlein is algemeen directeur van BZIO en Zeepreventorium. Hij startte zijn carrière als verpleegkundige en doorliep alle lagen van (zorg)organisaties. Na zijn verpleegkundige opleiding deed hij extra opleidingen zoals: master management en beleid, lean-opleiding(en), diverse kortdurende therapieopleidingen, opleidingen aan Vlerick en Harvard Business School. Hij gelooft in de kracht van innovatieve arbeidsorganisatie en “common good HR”. Beide organisaties investeren sterk in talentontwikkeling. Goed draaiende processen zijn belangrijk zolang ze vertrekken vanuit een mensgerichte benadering. Hiervoor gebruikt hij zowel lean methodes als principes uit design thinking. Voor Nick Marlein is Lean geen doel op zich maar een middel om bedrijfsresultaten te bereiken.

Sara Lutin

Sara Lutin is Bid Manager bij EEG Group.

Na een succesvolle loopbaan bij een groothandel in elektriciteit, waar ze deel uitmaakte van het studiebureau, startte ze enkele jaren terug bij EEG Gullegem als verlichtingsspecialist.

Ze breidde haar kennis mbt ELEC/HVAC/SAN verder uit via diverse (interne/externe) opleidingen en trajecten, met als meest recentste opleiding ‘Bouwkostmanagement’ aan het postuniversitair centrum KU Leuven.

Na voldoende ervaring opgedaan te hebben als conceptingenieur elektro binnen Design & Build PPS projecten, werd Sara Bid Manager voor Design Build Finance and Maintain projecten op multi-technisch niveau in de bidding fase.
Als Bid Manager neemt Sara de lead voor EEG Group en acteert als aanspreekpunt voor de andere bouwpartners. Daarnaast participeert zij in de diverse meetings en stroomlijnt de communicatie intern en extern tussen de diverse partijen. Als Bid Manager beheert zij eveneens de planning van start tot toekenning van de opdracht, stelt deadlines en waakt erover dat alle leden van het Concept Engineering team beschikken over de nodige informatie om op een correcte wijze het concept en de budgettering uit te werken. Verder verzorgt zij de consolidatie van alle elementen en waakt erover, samen met het volledige team, dat EEG Group een geïntegreerd en onderbouwd dossier indient bij het bouwteam.

Ze is zeker niet aan haar proefstuk toe, want onder andere de VRT, PIA, Scholen GO! Aalst zijn maar enkele namen op haar palmares.

Foto’s

Als lid kan u meer zien dan enkel deze terugblik (foto’s, presentaties, artikels, ...).


Nog geen lid?

Word nu lid!

Lidmaatschap controleren

Leden kunnen deelnemen aan een voordeligere prijs:

Leden zorginstelling: gratis

Leden bedrijven: gratis

Ben je lid van Zorgondersteuning vzw of twijfel je aan het lidmaatschap van je organisatie?

Is je organisatie lid?

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
15 juni 2023
Tijd:
18:00 - 21:30
Kosten:
Gratis – €350
Evenement Tags:

« Alle Evenementen

Locatie

Deel deze activiteit

Heeft u nog vragen?

Telefoonnummer
0468/01 80 00

E-mailadres
info@zorgondersteuning.be

Ledenvoordeel

  • Gratis deelname aan de ledenactiviteiten
  • Het lidmaatschap is uitwisselbaar onder collega's. Zo kan u, afhankelijk van de thematiek, de juiste personen afvaardigen
  • Een sterk netwerk van collega zorgprofessionals
  • Korting per persoon op ons jaarlijks congres
  • Korting op onze opleidingsprogramma's
Word vandaag nog lid van Zorgondersteuning vzw. Meer info