Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kom kennis-maken met Zorgondersteuning vzw

16 februari 2023 @ 12:00 - 14:00

Gratis

Intro

Zorgondersteuning VZW is inmiddels 12 jaar jong (de VZW werd opgericht in 2010). Een ideaal moment om ons nog eens uitgebreid voor te stellen aan de zorg- en welzijnssector.

Graag nodigen wij jullie allen uit op een gratis webinar, onder de titel ‘Kom kennis-maken met Zorgondersteuning’

Het wordt een kennismaking voor wie ons (nog) niet kent, en daarnaast tonen wij ook hoe wij ‘kennis maken’!

Dit middagwebinar wordt gratis aangeboden, inschrijven via onze website is wel verplicht.

 

Programma

12.00 – 12.15 : Voorstelling Zorgondersteuning : wie zijn we, wat doen we ?

12.15 – 12.45 : Voorstelling van de opleiding ‘Lean Expert in Zorg en Welzijn’, door Anneleen Van de Putte, één van onze Lean-docenten.

12.45 – 13.15 : Voorstelling van de opleiding ‘Meer Bereiken, dan doe je het Beter Anders’, door Elke Panis, docent van deze opleiding.

13.15 – 13.45 : Voorstelling van onze gloednieuwe opleiding ‘Integraal Capaciteitsmanagement’, door Gwen Roosemont, docent van deze opleiding.

13.45 – 14.00 : Welke terugverdienmogelijkheden zijn er voor onze opleidingen ?

 

Sprekers

Anneleen Van de Putte

Directeur centrum voor ambulante revalidatie (CAR Ronse) bij vzw Werken Glorieux.

Anneleen is haar carrière gestart als therapeut en heeft nadien de overstap gemaakt naar de advieswereld. Daar heeft zij een ruime ervaring opgebouwd in het begeleiden van verbeterprojecten en optimaliseren van processen binnen de zorg.

Momenteel is zij werkzaam als directeur van het centrum voor ambulante revalidatie waarbij continu verbeteren en het uitvoeren van lean projecten deel uitmaakt van de dagdagelijkse praktijk.

Via Zorgondersteuning legt zij zich al vier jaar toe op het verspreiden en verankeren van lean managementfilosofie in zorgorganisaties.

Elke Panis

Administratief Directeur Ziekenhuis Oost-Limburg

Elke Panis is financieel-administratief directeur van het ZOL ziekenhuis in Genk. Naast deze taak neemt ze diverse functies op in raden en commissies. Haar vakinhoudelijke expertise is de ziekenhuisfinanciering. Haar efficiëntie en effectiviteit zijn spreekwoordelijk in ZOL. Een immer clean desk als symbool, een toonbeeld van miraculeus vinden van documenten of lang vergeten verslagen en een vingervlugge Outlookexperte. Zij typt in een overleg sneller de afgesproken to do’s dan velen ze kunnen formuleren.

Ze is daarnaast ook de docente van de opleiding ‘Meer bereiken? Dan doe je het Beter Anders!’. Samen met Jos Vanoppen schreven ze hier een boek over.

In ‘Meer bereiken? Dan doe je het beter anders!’ leggen ze je niet enkel uit hoe je betere keuzes maakt in je werk en leven, maar ze ontwikkelden ook een workflow om de toevloed aan informatie snel en gemakkelijk te ordenen.

Gwen Roosemont

Co-founder Simbox, internationaal consultant Patient Flow management/Integraal Capaciteitsmanagement

Gwen heeft een jarenlange, internationale, ervaring in het begeleiden van ziekenhuizen en zorginstellingen bij de implementatie van Patient Flow Management en Integraal Capaciteitsmanagement. Als consultant werd hij opgeleid als Lean expert en Six Sigma Black belt en hij maakte in 2004 de overstap naar de gezondheidszorg.
Hij is een bevlogen trainer die graag zijn passie voor en ervaring in het vakgebied Integraal Capaciteitsmanagement deelt.

Als lid kan u meer zien dan enkel deze terugblik (foto’s, presentaties, artikels, ...).


Nog geen lid?

Word nu lid!

Lidmaatschap controleren

Leden kunnen deelnemen aan een voordeligere prijs:

Leden zorginstelling: gratis

Leden bedrijven: gratis

Ben je lid van Zorgondersteuning vzw of twijfel je aan het lidmaatschap van je organisatie?

Is je organisatie lid?

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
16 februari 2023
Tijd:
12:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:

« Alle Evenementen

Locatie

Dit event is een digitale activiteit. Na een succesvolle inschrijving en betaling zult u enkele dagen voor aanvang een meeting link doorgestuurd krijgen met alle informatie die u nodig heeft om in te loggen.

Deel deze activiteit

Heeft u nog vragen?

Telefoonnummer
0468/01 80 00

E-mailadres
info@zorgondersteuning.be

Ledenvoordeel

  • Gratis deelname aan de ledenactiviteiten
  • Het lidmaatschap is uitwisselbaar onder collega's. Zo kan u, afhankelijk van de thematiek, de juiste personen afvaardigen
  • Een sterk netwerk van collega zorgprofessionals
  • Korting per persoon op ons jaarlijks congres
  • Korting op onze opleidingsprogramma's
Word vandaag nog lid van Zorgondersteuning vzw. Meer info