Zorgondersteuning vzw en de werkbaarheidscheques: laat u helpen in én na Coronatijden! 

Wil u werkbaarder werk voor uw medewerkers, wil u uw organisatie of een deel ervan meer wendbaar maken ? Maak dan gebruik van de werkbaarheidscheques.
Vlaams Minister van Werk Hilde Crevits biedt aan ondernemingen en organisaties deze steunmaatregel aan om dit te realiseren.

Op de website van VLAIO wordt het systeem van de werkbaarheidscheque haarfijn uitgelegd.
(https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/subsidiedatabank/werkbaarheidscheque)


Wij lezen er onder andere het volgende:
Met de werkbaarheidscheque van het Departement Werk en Sociale Economie, kunnen eenmanszaken, kmo’s en grote ondernemingen (met minstens 1 werknemer) uit de profitsector en ook organisaties uit de socialprofitsector tot € 10.000 steun krijgen om knelpunten rond werkbaar werk binnen de organisatie in kaart te brengen. De bedoeling is om zo de arbeidsomstandigheden duurzaam te verbeteren.

Concreet betekent dit dat u 60 {9c9e222492ea9c50bf2ee885e90ce95793f9a583c9ebffef4dab334a96eb0c83} terugkrijgt van de kostprijs van de opleiding.

Zorgondersteuning vzw is een erkend dienstverlener (DV.0235615), en organiseert sedert jaar en dag opleidingen inzake lean en continu verbeteren. Wij bieden deze opleidingen zowel in open aanbod aan, als inhouse.
Het systeem van de werkbaarheidscheques kan aangewend worden om onze opleidingen ‘Beter Anders’ en  ‘Lean Expert in Zorg en Welzijn’ ook in uw organisatie/voorziening te organiseren.

Wij kunnen deze opleiding zowel ‘analoog’ (klassiek face-to-face, klassikaal) als ‘digitaal’ (op afstand via een video-platform)  aanbieden.

Indien gewenst kan Zorgondersteuning u ook volledig begeleiden in het aanvraagproces.
Let wel : aanvragen voor de werkbaarheidscheques, en dus ook voor een tegemoetkoming in onze opleidingen kunnen slechts binnen een bepaald venster gebeuren, t.t.z. vanaf heden tot ten laatste 15/12/2020.  Opleidingen binnen dit systeem moeten voor 15/6/2021 afgerond zijn.

Lees alles over onze opleiding ‘Lean Expert in Zorg en Welzijn’ op onze website:
https://zorgondersteuning.be/lean-in-zorg-en-welzijn/

Meer weten over onze opleiding ‘Beter Anders’:
https://zorgondersteuning.be/beter-anders/

Voor alle informatie : info@zorgondersteuning.be