Welkom aan onze nieuwe structurele partners!

[one_half title=”titel”]

[title] IBENS [/title]

Ibens is gespecialiseerd in zorghuisvesting met een mix van huisvestingsvormen:

  •    woonzorgcentra
  •    assistentiewoningen
  •    zorghotels
  •    levensloopgeschikte appartementen
  •    kinderdagverblijven
  •    dienstencentra

Onze focus op zorg levert ons marktkennis en expertise.

Onze atypische aanpak maakt tijd om écht te luisteren.

Om door kennisdeling, openheid en wederzijds vertrouwen te komen tot de meest innovatieve huisvestingsoplossing mét maximale belevingswaarde.

We nemen de regie van een project, van concept tot realisatie, in handen en assisteren ook bij de financiering, ingebruikname en uitbating ervan.

Ontzorging van de klant is ons motto die we daarenboven onderschrijven met resultaatsverbintenissen en prijsgaranties.

IBENS_LOGO

[/one_half][title] RCA GROUP[/title]

RCA Group is een top 10 communicatieadviesbureau met vestigingen in Hasselt en Brussel.

Samen met een team van bijna 70 experts werken we elke dag aan impactvolle campagnes. Continu spelen we in op concrete vragen van klanten in een snel evoluerende markt, ook in de gezondheidszorg. We streven ernaar een totaalaanbieder van geïntegreerde communicatie te zijn met gespecialiseerde afdelingen en een doelgroepgerichte werking.

Uit onze kennis en ervaring hebben we 16 expertises gedistilleerd: persrelaties, crisiscommunicatie, mediatraining, employer branding, interne communicatie, rekruteringscommunicatie, websites, social media, digitale marketing, overheidscommunicatie, infrastructuurcommunicatie, city- en regiomarketing, corporate communicatie, branding, strategie en mediaplanning. Elke dag mogen onze klanten rekenen op strategisch inzicht, professionele aanpak, creatieve insteek én ongebreideld enthousiasme.

RCA_LOGO