Welkom aan onze nieuwe structurele partners! – 2

We verwelkomen Fagron Compounding Services en H.Essers!

[one_half title=”titel”]

[title] FAGRON Compounding Services[/title]

Fagron Compounding Services is uw innovatieve partner voor het op maat bereiden van geneesmiddelen.

Aseptische en/of risicovolle bereidingen uitgaande van een geregistreerde specialiteit kunnen uitbesteed worden bij Fagron Compounding Services. Vullen van pijncassettes, bereiden van TPN infuuszakken en geneesmiddelen voor toediening gereed maken zijn slechts een aantal voorbeelden van onze diensten.

Fagron Compounding Services maakt bereidingen klaar voor gebruik met de gewenste dosering en vervaardigd volgens de hoogst vigerende kwaliteitsnorm (GMP/PICS KB conform 17/07/14) en is reeds actief in verschillende domeinen zoals: anesthesie, neonatologie, oftalmologie, urologie, reumatologie, infectiologie, oncologie en orthopedie.

Fagron[/one_half][title]H.Essers [/title]H.Essers is een toonaangevende logistieke dienstverlener. Onze slogan is “It’s transpossible”, en daarmee gaan we alle uitdagingen voor het beheren en optimaliseren van logistieke ketens te lijf.

We specialiseren ons in specifieke sectoren met complexe logistieke uitdagingen, en investeren vooral in oplossingen voor farma, gezondheidszorg, chemie en hoogwaardige producten.

4.570 enthousiaste medewerkers, verspreid over 40 vestigingen in 12 landen, focussen op de logistiek van onze klanten.

Met een vloot van 1.300 trekkers en 2.800 trailers, en 930.000 m² magazijn oppervlakte, is H.Essers op 87 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand familiebedrijf en één van de toonaangevende logistieke spelers in Europa.

 

ESSERS_LOGO