Zorgondersteuning vzw blogt: Klant is koning!

Klant is koning!

Beste lezer,

Mogen we nog even terugkomen op een vorige blog?

In ‘Onder de Kerstboom’ december 2018 boden wij een overzicht van wat u als lid mag verwachten (of als kandidaat-lid mocht u het nog niet zijn).

Even de voordelen van een lidmaatschap van Zorgondersteuning herinneren:

–       Gratis deelname aan onze 4 avondactiviteiten over het jaar gespreid. Diverse thema’s komen hierbij aan bod: HR, voeding, bouw, ICT, logistiek, apotheekprocessen, etc …

–       Een flinke korting op ons jaarlijks congres. Wie erbij was op 28 februari ll, kan mee getuigen van een topdag. Wie er niet bij was – alle presentaties staan op onze website. Via deze link kan je ze ontdekken: https://zorgondersteuning.be/activities/congres-2019/

–       Een speciale ledenprijs voor onze open Lean-opleiding ‘Lean in de Zorg’, welke we ook in house aanbieden. In de komende weken leggen we laatste hand aan een samenwerkingsmodel met Zorgnet Icuro. Veel meer in een volgende nieuwsbrief.

–       ‘Tijd’. We hebben er allemaal te weinig van, en/of we gaan er slecht mee om. Heb je nood aan een opleiding time-management? Denk dan eens aan onze opleiding ‘Beter Anders’, die we eveneens  zowel in open aanbod en in house aanbieden.

–       Inmiddels hebben we meegewerkt aan een leuk aantal boeken. Kent u bijvoorbeeld ‘Black Belt – Lean in Zorg en Welzijn’. Te koop bij Uitgeverij Politeia. Andere titels op onze site.

–      Sedert kort zijn we ook een nieuwe werf gestart, het Expertisecentrum Lean. Op donderdag 25 april a.s. krijgen jullie al een eerste update met tal van sprekers, onder leiding van 2 van onze bestuurders, Hans Crampe en Dominique Vandijck. Je kan er nog bij vanaf 18.30 u in AZ Nikolaas, Sint Niklaas.

Programma en inschrijvingen via https://zorgondersteuning.be/activities/activiteit-communicatie/

 

Vandaag richten we ons echter vooral naar u. Een lid of een kandidaat-lid zien we ook als een klant: we hadden graag een evaluatie over onze werking.

Wij zouden het bijzonder appreciëren mocht u uw mening willen kenbaar maken via het google-formulier: https://docs.google.com/forms/d/1Vxm49xCGNTUC1ipHbzUAfYfT4LDh3ptUeT7vKf7Xb5M/edit

Enkele vragen :

  • Wat vindt u van ons jaarprogramma? Communiceren wij voldoende ?
  • Momenteel organiseren wij doorheen het jaar vooral avondactiviteiten, met een zeer divers aanbod. Zou u ook of eerder naar een ontbijt-, middag-, of namiddagsessie komen?
  • Waar kunnen wij nog verbeteren? naar vorm, en/of naar inhoud

Wij kijken uit naar veel reacties, zodat wij ons aanbod en onze vereniging nog beter kunnen maken. Door uw hulp en uw feedback kunnen wij ons DNA nog beter uittekenen : ‘Voor en door de sector’

Wie deelneemt aan deze bevraging, maakt kans op één van onze boeken!

Hartelijk dank alvast en tot ziens op onze eerstvolgende activiteit  ‘Wetenschappelijke update over lean’

Marc Vlaeminck

Dagelijks bestuurder Zorgondersteuning vzw