Studiedag ‘Meer bereiken? Dan doe je het beter anders: Timemanagement, EnergieManagement, Lifemagement!’ .

Uitgeverij Politeia organiseert een studiedag rond het boek ‘Meer bereiken? Dan doe je het beter anders: Timemanagement, Energiemanagement, Lifemanagement!’ op donderdag 3 oktober (13u30-17u00).

Verwondert het u ook dat we op het einde van onze werkdag soms rood aanlopen en ons vertwijfeld afvragen: heel de dag was ik druk bezig met van alles, maar wat heb ik nu eindelijk gedaan? Meer en meer is tijd kostbaar en beperkt en slagen we er niet in prioriteiten te stellen en takenlijsten af te werken.

Dhr. Jos Vanoppen en Mevr. Elke Panis onderbouwen tijdens deze studiedag deze vraag met vele verwijzingen uit de literatuur. Zo bouwen ze een praktijktheoretische achtergrond voor het antwoord op de vraag: wat doen succesvolle mensen anders dan niet succesvolle mensen?

Op het einde van dit seminarie begrijp je beter waarom we zo vaak onze doelen niet bereiken en hoe niet onze wilskracht maar wel goede gewoontes ons helpen ons uitstelgedrag onder controle te krijgen. En bovendien leerde u een volledig uitgebouwd werkschema om het vanaf nu beter en anders aan te pakken.

Meer info en inschrijving

Bent u na deze studiedag overtuigd van de pragmatische ‘BeterAnders’-workflow van Jos en Elke en wil u van hen opleiding en begeleiding krijgen in het opzetten van uw eigen ‘BeterAnders’ workflow? Volg dan onze opleiding op donderdag 17 november en donderdag 1 december. Meer info en inschrijving