Niet Te Missen

Zorgondersteuning vzw probeert jullie te verwennen door zo interessant mogelijke events te organiseren!

Een eerste event dat we wensen in de kijker te plaatsen is onze Start 2 Lean-award.

Verder bouwend op ons principe ‘voor en door de sector’, organiseren we elk jaar een gecertificeerde opleiding ‘Lean procesdeskundige in de zorg’.
De geslaagde cursisten brengen dan naar jaarlijkse gewoonte hun verbeterproject op onze Start2Lean-award.

Voor de aanwezigen is dit een heel interessante gebeurtenis. Het biedt jullie de kans om eens verder te gaan dan louter theorie over lean-methodieken, doordat de cursisten hun praktijkervaringen met jullie delen!

Op dit event aanwezig zijn, geeft jullie de kans om na de voorstelling extra vragen te stellen over de verbeterprojecten. Een unieke kans!

Schrijf je hier in

DSC06615

Een tweede event in de kijker is onze Intervisiegroep:

Vandaag de dag is het niet meer moeilijk om aan informatie te geraken: internet, boeken, sociale media, televisie, radio, …

Toch is deze informatie niet altijd betrouwbaar. Net daarom organiseren we vanuit Zorgondersteuning vzw 5 sessies waarbij je onder deskundige begeleiding, gericht kunt leren van elkaar in kleine groepen. Dit heten we een Intervisiegroep. We vertrekken van de zaken waar jullie tegenaan lopen en we garanderen dat jullie met praktische en onmiddellijk toepasbare tips naar huis terugkeren.

Inschrijven kan enkel per 5 sessies. Bij elke sessie wordt een broodjeslunch voorzien. Interesse?