Meer bereiken? Dan doe je het beter anders!

Worstelt u ook met een gebrek aan tijd?

Elke Panis en Jos Vanoppen, respectievelijk financieel directeur en manager medische administratie ZOL, zagen in hun omgeving vele schitterende en goede mensen worstelen met een gebrek aan tijd. Om hen te helpen organiseren ze al enkele jaren allerlei initiatieven rond efficiënt werken, mailen en vergaderen. In kader hiervan hebben ze zich helemaal verdiept in het opzetten van efficiënte en effectieve werkorganisatiesystemen met als resultaat hun ‘BeterAnders-workflow’ die zowel uw archief, taken en agenda beheert. Aan de hand van het optimaal gebruik van Microsoft Outlook en OneNote o.b.v. hun workflow kan u onmiddellijk alles integreren in uw dagelijkse werkorganisatie.

Jos en Elke hebben hun expertise in een boek gegoten om nog meer mensen de mogelijkheid te geven in het opzetten van een efficiënt en effectief werkorganisatiesysteem met als doel om “de juiste dingen goed te doen”. Het boek wordt verder onderbouwd aan de hand van blogs en nieuwsbrieven die u op hun website http://beteranders.be kan vinden.

Auteurs

Elke Panis is financieel directeur van het ZOL ziekenhuis in Genk. Naast deze taak neemt ze diverse functies op in raden en commissies. Haar vakinhoudelijke expertise is de ziekenhuisfinanciering. Haar efficiëntie en effectiviteit zijn spreekwoordelijk in ZOL.  Een immer clean desk als symbool, een toonbeeld van miraculeus vinden van documenten of lang vergeten verslagen en een vingervlugge Outlookexperte. Zij typt in een overleg sneller de afgesproken to do’s  dan velen ze kunnen formuleren.

Jos Vanoppen werkte voor zijn pensioen als manager in hetzelfde ziekenhuis. Als een echte pain in the ass doorkruist hij het ziekenhuis met zijn adviezen en initiatieven over alles wat met efficiënt werken te maken heeft. Het interne vergadercircuit en overvolle inboxen vrezen zijn komst. Jos is een gepassioneerd lezer. Hij mengt de nodige filosofische invalshoeken met zijn immense kennis van alle mogelijke boeken, blogs en nieuwsbrieven over efficiënt en effectief werken. Zijn bijna veertigjarige carrière bezorgde hem een milde wijsheid.

Meer info en bestelling
Meer informatie over het boek kan u op de website van de uitgeverij Politeia vinden. Wenst u graag het boek te bestellen, dan kan dit via de website van Politeia.
Meer informatie over de opleiding ‘Meer bereiken? Dan doe je het beter anders!’ op onze website bij de ‘opleidingen’. Deze opleiding bieden we zowel in open aanbod als inhouse (in uw zorginstelling of bedrijf) aan.