- Dit evenement is voorbij.
Voeding en Lean
19 september 2019
Intro
Op donderdag 19 september 219 waren we te gast bij Senior Living Group voor de avondactiviteit ”Voeding en lean”.
Programma
18u00: ontvangst en drink met ‘grillige’ hapjes
19u00 – 21u30:
Deel 1: ‘Hot Topics in de Voedingszorg’: het hospitality- en cateringteam van Senior Living Group vertelt u alles over een aantal projecten die de afgelopen jaren werden gerealiseerd: waste management, menu management syteem, voeding op maat van iedere bewoner,…
Deel 2: ‘Foodcost-beheersing en tegelijk kwaliteitsverhoging: utopisch of realistisch?’ door Mevr. Katrien Docx – Coördinator facilitaire diensten – WoonZorgNetwerk Edegem – WZC Immaculata
21u30: netwerkdrink
Fotoalbum
Mevr. Katrien Docx
In 2010 startte Katrien als diëtiste/diensthoofd keuken in WZC St. Elisabeth te Duffel. Eind 2011 maakte ze dan de overstap naar WZC Immaculata in Edegem om daar als diëtiste te starten. Aangezien ze gebeten was door alles wat met voeding te maken had, is ze rond die tijd ook gestart met een opleiding van 5 jaar tot kok in avondonderwijs. Nadien volgde ze ook nog enkele modules uit de opleiding “Hotel- en cateringmanagement”. Vervolgens startte ze in 2013 in Immaculata als diensthoofd voedingszorg. Een job die ze enkele jaren met veel passie heeft gedaan en waarbij ze in oktober 2017 vol trots een nieuw voedingsconcept konden uitrollen. Recent kreeg ze de kans om door te groeien naar de functie “Coördinator facilitaire diensten” in dezelfde instelling.
Ook in het verenigingsleven probeert ze actief te zijn. Zo werkt ze onder meer zeer actief mee in de werkgroep VlaDiO (Vlaamse diëtisten Ouderenzorg) en de Vereniging voor Verantwoordelijken Keuken.
Als lid kan u meer zien dan enkel deze terugblik (foto’s, presentaties, artikels, ...).
Nog geen lid?
Word nu lid!
Lidmaatschap controleren