Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Te gast bij: i-mens

6 juni 2024 @ 18:00 - 21:30

Gratis – €350

Intro

i-mens is een onafhankelijke zorgorganisatie in Vlaanderen en Brussel. Ze brengt professionele zorg aan huis zoals gezinszorg, thuisverpleging, poetshulp, kraamzorg, professionele oppashulp … Zo kan iedereen zo lang en zo onafhankelijk mogelijk in zijn eigen, vertrouwde omgeving blijven wonen.

Daarnaast zijn er ook i-mens zorglocaties voor jong en oud. i-mens heeft kinderdagverblijven en centra voor kinderzorg en gezinsondersteuning. En wanneer het zelfstandig wonen thuis niet meer lukt, bieden de assistentiewoningen en woonzorgcentra van i-mens een oplossing.

Een team van 12 000 professionals en 2 200 vrijwilligers staat klaar voor iedereen.

Het volledig zorgaanbod vind je op www.i-mens.be/aanbod.

Programma

18:00 Ontvangst met broodjes en netwerking

18:30 Inleiding door Zorgondersteuning vzw

18:45 – 19:15 Iedereen i-mens: hoe bouw je aan een nieuwe zorgorganisatie door Mevr. Liesbeth Stevens

19:15 – 20:00 Organitool als beheerstool door Mevr. Céline De Sutter

20:00 – 20:45 i-mens klantgericht door Mevr. Lotte Leybaert

20:45 – 21:00 Q&A

21:00 Afsluitende netwerkdrink

Sprekers

Liesbeth Stevens

Liesbeth Stevens is strategisch manager organisatieontwikkeling bij i-mens. Na haar master Sociale Agogiek en postgraduaat Bedrijfseconomie startte ze bij Thuishulp vzw. Daar werkte ze binnen de domeinen opleiding, competentiemanagement, zorgbeleid en kwaliteitszorg.

Mensen en processen verbinden vormt een rode draad doorheen haar loopbaan. Vanuit organisatieontwikkeling bouwt ze bruggen tussen de business en de ondersteunende diensten om van i-mens een wendbare organisatie te maken. Een goede afstemming tussen organisatiestructuur, onderliggende processen én betrokken medewerkers is volgens haar de sleutel om met verandering om te gaan.

Darwin zei: “It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent, but the one most responsive to change.” Vanuit die gedachte maken we van i-mens een wendbare en toekomstgerichte organisatie.

Céline De Sutter

Céline De Sutter is expert binnen het team Organisatieontwikkeling van i-mens.

Na haar opleiding Handelswetenschappen, specialisatie strategisch management, startte ze in 2014 bij vzw Thuishulp. Ze deed er de opvolging van cijfers en rapportages en werkte aan diverse projecten zoals werklastmetingen. Tijdens de fusie van i-mens in 2020 ondersteunde ze de stapsgewijze ‘inkanteling’ van medewerkers en diensten binnen de nieuwe zorgorganisatie. Céline werkte enthousiasme-en activiteitenmetingen, taakanalyses en procesvisualisaties mee uit.

Een organisatie moet wendbaar zijn, want verandering is de enige constante. De helikopterview en verbindende mindset van team Organisatieontwikkeling maken verandering binnen de diensten van i-mens beheersbaar.

Lotte Leybaert

Lotte Leybaert is expert Customer Experience bij i-mens. Na een opleiding handelswetenschappen, specialisatie marketing, koos ze bewust voor de zorgsector. Ze voelde de grote nood aan purpose en om iets wezenlijks te betekenen in het leven van de klant.

Haar ambitie? Meebouwen aan de zorg van morgen en de beleving van de klant verbeteren. De ambitie van i-mens sluit daarop aan. Wat moeten de klanten in elke contact voelen? Hoe gaan we dat waarmaken? Deze strategische vraagstukken neemt Lotte graag onder haar vleugels.

Lotte Leybaert zal een toelichting geven over hoe ze binnen i-mens het klantgericht werken introduceren en dit bij hun 10.000 medewerkers.

Lotte denkt vanuit de klant, maakt de klantenreis op, breng zijn stem binnen en vertaalt die in een ‘closed loop’.

Het gaat haar bovenal om verandering: van inside-out denken naar outside-in denken. Het doel? Het hart van de klant veroveren en hem fan maken van i-mens. Want dat is goud waard.

Foto’s

Als lid kan u meer zien dan enkel deze terugblik (foto’s, presentaties, artikels, ...).


Nog geen lid?

Word nu lid!

Lidmaatschap controleren

Leden kunnen deelnemen aan een voordeligere prijs:

Leden zorginstelling: gratis

Leden bedrijven: gratis

Ben je lid van Zorgondersteuning vzw of twijfel je aan het lidmaatschap van je organisatie?

Is je organisatie lid?

Heb je een kortingscode?

Vul deze hier in

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
6 juni 2024
Tijd:
18:00 - 21:30
Kosten:
Gratis – €350
Evenement Tags:

« Alle Evenementen

Locatie

Deel deze activiteit

Heeft u nog vragen?

Telefoonnummer
0468/01 80 00

E-mailadres
info@zorgondersteuning.be

Ledenvoordeel

  • Gratis deelname aan de ledenactiviteiten
  • Het lidmaatschap is uitwisselbaar onder collega's. Zo kan u, afhankelijk van de thematiek, de juiste personen afvaardigen
  • Een sterk netwerk van collega zorgprofessionals
  • Korting per persoon op ons jaarlijks congres
  • Korting op onze opleidingsprogramma's
Word vandaag nog lid van Zorgondersteuning vzw. Meer info