Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Voeding, ten voeten uit

18 oktober 2018

Programma

18u30 : onthaal met een broodje

19u00 : verwelkoming

19u10-19u40 : Voeding op maat van elke bewoner…. een haalbare kaart?
Het aanbieden van maaltijden in een WZC is een complex proces: wensen en mogelijkheden van bewoners vereisen een continu streven naar een op maat gemaakte aanpak. Het delen van een gemeenschappelijke visie, met extra aandacht naar maaltijdbeleving, is onontbeerlijk om de levenskwaliteit van onze bewoners te verbeteren.

19u40-20u10 : Waste management
Hoe werk je aan een efficiënt afvalbeheer in de grootkeuken ?

Deze twee thema’s worden gebracht door Luc Van Eester, Dirk Willems, en Bart De Schrijver; catering en hospitality-team Senior Living Group

20u10-20u40 : Hoe Zorgbedrijf Antwerpen (ZBA) luistert naar haar diverse klanten, en wat zij doet om tegemoet te komen aan de zeer diverse verwachtingen.

Dit thema wordt gebracht door Marijke Anthonis, expert Voeding & HACCP ZBA. Zij brengt een overzicht van de diverse communicatiekanalen met de bewoners, bezoekers, dienstencentra klanten, … .  Als voorbeeld toont ZBA hun model voor interactie met de klanten van de dienstencentra en de resultaten van de implementatie Fingerfood à la ZBA.”

20u40-21u10 : vraagstelling

21u10-22u00 : netwerkreceptie

Gegevens

Datum:
18 oktober 2018
Evenement Tags:

« Alle Evenementen

Locatie

Deel deze activiteit

Heeft u nog vragen?

Telefoonnummer
0468/01 80 00

E-mailadres
info@zorgondersteuning.be

Ledenvoordeel

  • Gratis deelname aan de ledenactiviteiten
  • Het lidmaatschap is uitwisselbaar onder collega's. Zo kan u, afhankelijk van de thematiek, de juiste personen afvaardigen
  • Een sterk netwerk van collega zorgprofessionals
  • Korting per persoon op ons jaarlijks congres
  • Korting op onze opleidingsprogramma's
Word vandaag nog lid van Zorgondersteuning vzw. Meer info