- Dit evenement is voorbij.
Voeding, ten voeten uit
18 oktober 2018
Programma
18u30 : onthaal met een broodje
19u00 : verwelkoming
19u10-19u40 : Voeding op maat van elke bewoner…. een haalbare kaart?
Het aanbieden van maaltijden in een WZC is een complex proces: wensen en mogelijkheden van bewoners vereisen een continu streven naar een op maat gemaakte aanpak. Het delen van een gemeenschappelijke visie, met extra aandacht naar maaltijdbeleving, is onontbeerlijk om de levenskwaliteit van onze bewoners te verbeteren.
19u40-20u10 : Waste management
Hoe werk je aan een efficiënt afvalbeheer in de grootkeuken ?
Deze twee thema’s worden gebracht door Luc Van Eester, Dirk Willems, en Bart De Schrijver; catering en hospitality-team Senior Living Group
20u10-20u40 : Hoe Zorgbedrijf Antwerpen (ZBA) luistert naar haar diverse klanten, en wat zij doet om tegemoet te komen aan de zeer diverse verwachtingen.
Dit thema wordt gebracht door Marijke Anthonis, expert Voeding & HACCP ZBA. Zij brengt een overzicht van de diverse communicatiekanalen met de bewoners, bezoekers, dienstencentra klanten, … . Als voorbeeld toont ZBA hun model voor interactie met de klanten van de dienstencentra en de resultaten van de implementatie Fingerfood à la ZBA.”
20u40-21u10 : vraagstelling
21u10-22u00 : netwerkreceptie