Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.

Exclusief event: LEAN voor Leiders

16 juni 2022 @ 15:30 - 20:00

Intro

Beste,

Het was onze bedoeling om in 2021 reeds een dergelijk ‘Partner-event’ te organiseren, maar de té onzekere Corona-periode heeft dit verhinderd.

In 2022 gaan we er wél volledig voor: op donderdag 16/6/2022 ontvangen wij u als directie van onze leden-organisaties (het C-level) of als één van onze partners- vanaf 15u30 in Vinoscoop voor een topontmoeting ‘LEAN voor Leiders’.

Wij hebben voor 2 topsprekers gezorgd :

Dirk Van Goubergen is Lean-Operational Excellence trainer-mentor-coach, en heeft een eigen Academy Van Goubergen P&M Productivity Improvement. Hij zal ons inleiden over lean en strategie.

Kjeld Aij is directeur van MC Erasmus Rotterdam, master Black Belt en auteur van diverse boeken rond lean. Kjeld houdt een lezing over leiderschap en lean.

Beide sprekers waren reeds eerder te gast op één of meerdere van onze lean-congressen en staan borg voor het aanreiken van bijzonder interessante inzichten over lean en continu verbeteren.

Voor dit event volgt er nog een afzonderlijke uitnodiging (per post naar uw organisatie).

Wij kijken er alvast naar uit u terug ‘live’ te mogen begroeten!

 

Programma

Het programma

15u30: Onthaal in Vinoscoop

16u00: Verwelkoming door dhr. Rudy Maertens, voorzitter van Zorgondersteuning VZW

16u20: Lean en strategie, door Dirk Van Goubergen, gevolgd door Q&A

17u20: Lean en leiderschap, door Kjeld Aij, gevolgd door Q&A

18u20: Receptie en walking dinner

 

Sprekers

Dirk Van Goubergen is meer dan 25 jaar internationaal actief in opleiding en coaching van verbetertrajecten in productie, administratieve en dienstverlenende organisaties. Sinds 2006 is hij ook in de zorg aan de slag, voornamelijk in ziekenhuizen in Nederland en België. Hij was tevens tot 2012 werkzaam aan de UGent als professor aan de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur waar hij zich onder andere toelegde op onderzoek naar het toepassen van procesverbetering en Lean in de gezondheidszorg. Naast open en interne opleidingen,  doceert hij over Lean in de Zorg aan o.a. de Academie van Medisch Specialisten van de Erasmus Universiteit in Rotterdam (NL) en de UAMS (B).

Dr. Kjeld H. Aij, MBA, is Master Black Belt, verpleegkundige en bedrijfskundige en ruim twintig jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Hij heeft veel projecten geleid op het gebied van kwaliteit en patiëntveiligheid en nam het initiatief om het Lean denken en werken in de operatiekamers te introduceren. Sinds 2015 is hij Directeur Bedrijfsvoering van de Chirurgische en Operatieve Divisies bij Amsterdam UMC.

Hij publiceert regelmatig over procesverbeteringen in de zorg en de rol van het leiderschap in deze transities. Zijn laatst verschenen managementboek is “Wie vraagt wordt beter”.

Schrijf je hier in

  Annulatievoorwaarden

  Bij annulatie minder dan 10 dagen voor de aanvang van het event en no-show, vragen we een administratieve tegemoetkoming van 75 euro.

  Naamswijziging gratis mogelijk tot uiterlijk 24u voor aanvang.

  Gegevens

  Datum:
  16 juni 2022
  Tijd:
  15:30 - 20:00
  Evenement Tags:
  ,

  « Alle Evenementen

  Locatie

  Deel deze activiteit

  Heeft u nog vragen?

  Telefoonnummer
  0468/01 80 00

  E-mailadres
  info@zorgondersteuning.be

  Ledenvoordeel

  • Gratis deelname aan de ledenactiviteiten
  • Het lidmaatschap is uitwisselbaar onder collega's. Zo kan u, afhankelijk van de thematiek, de juiste personen afvaardigen
  • Een sterk netwerk van collega zorgprofessionals
  • Korting per persoon op ons jaarlijks congres
  • Korting op onze opleidingsprogramma's
  Word vandaag nog lid van Zorgondersteuning vzw. Meer info