Activiteit: Voeding en lean

19
sep

Aanvang om 18:00 - einde voorzien rond 22:00

Terugblik

Op donderdag 19 september waren we te gast bij Senior Living Group voor de avondactiviteit”Voeding en lean”.

Hieronder kan u de presentaties en enkele sfeerfoto’s terugvinden:

Programma

Food is pleasure, ook in de zorg!

Programma:

18u00: ontvangst en drink met ‘grillige’ hapjes

19u00 – 21u30:

Deel 1: ‘Hot Topics in de Voedingszorg’: het hospitality- en cateringteam van Senior Living Group vertelt u alles over een aantal projecten die de afgelopen jaren werden gerealiseerd: waste management, menu management syteem, voeding op maat van iedere bewoner,…

Deel 2: ‘Foodcost-beheersing en tegelijk kwaliteitsverhoging: utopisch of realistisch?’ door Mevr. Katrien Docx – Coördinator facilitaire diensten – WoonZorgNetwerk Edegem – WZC Immaculata

21u30: netwerkdrink

Locatie: 

Senior Living Group (zalen Foyer en Lecture Room), Satenrozen 1B te 2550 Kontich.

Spreker in de kijker:

Mevr. Katrien Docx:

In 2010 startte Katrien als diëtiste/diensthoofd keuken in WZC St. Elisabeth te Duffel. Eind 2011 maakte ze dan de overstap naar WZC Immaculata in Edegem om daar als diëtiste te starten.
Aangezien ze gebeten was door alles wat met voeding te maken had, is ze rond die tijd ook gestart met een opleiding van 5 jaar tot kok in avondonderwijs. Nadien volgde ze ook nog enkele modules uit de opleiding “Hotel- en cateringmanagement”. Vervolgens startte ze in 2013 in Immaculata als diensthoofd voedingszorg. Een job die ze enkele jaren met veel passie heeft gedaan en waarbij ze in oktober 2017 vol trots een nieuw voedingsconcept konden uitrollen.
Recent kreeg ze de kans om door te groeien naar de functie “Coördinator facilitaire diensten” in dezelfde instelling.

Ook in het verenigingsleven probeert ze actief te zijn. Zo werkt ze onder meer zeer actief mee in de werkgroep VlaDiO (Vlaamse diëtisten Ouderenzorg) en de Vereniging voor Verantwoordelijken Keuken.


Scroll to Top