Opleiding: Meer bereiken? Dat doe je Beter Anders!

08
sep

Aanvang om 09:00 - einde voorzien rond 22:00

Programma

Doel van de opleiding

Omdat elke dag maar 24 uur telt, is het belangrijk dat we onze tijd zo goed mogelijk besteden.

Net daarom kozen we vanuit Zorgondersteuning vzw om een tweede opleiding aan te bieden, namelijk ‘Meer bereiken? Dan doe je het Beter Anders!‘. Elke Panis en Jos Vanoppen, respectievelijk financieel directeur en manager medische administratie van het ZOL in Genk, zijn na jaren onderzoek, experts geworden op het vlak van het opzetten van efficiënte en effectieve werksystemen.

Welke basisvaardigheden zijn nodig of nuttig om efficiënter te werken?  Moet je inderdaad je energie en niet je tijd managen? Wat heeft flow en wilskracht met efficiency vandoen? Is efficiënt werken een aangeboren talent of kan iedereen dat leren? Het aantal boeken over efficiënt werken is enorm.  Het aantal boeken over de basisvaardigheden die naar efficiënt werken leiden is nog groter.

Elke Panis en Jos Vanoppen, respectievelijk financieel directeur en manager medische administratie ZOL, zagen in hun omgeving vele schitterende en goede mensen worstelen met een gebrek aan tijd. Om hen te helpen organiseren ze al enkele jaren allerlei initiatieven rond efficiënt werken, mailen en vergaderen. In kader hiervan hebben ze zich helemaal verdiept in het opzetten van efficiënte en effectieve werkorganisatiesystemen met als resultaat hun ‘BeterAnders-workflow’ die zowel uw archief, taken en agenda beheert. Aan de hand van het optimaal gebruik van Microsoft Outlook en OneNote o.b.v. hun workflow kan u onmiddellijk alles integreren in uw dagelijkse werkorganisatie.

Tijdens deze opleiding zullen ze hun ervaringen en kennis met u delen, waardoor ook jij tot een efficiënte werkmethodiek kan ontwikkelen.

Een terugblik op de eerste opleidingsessie eind 2015-begin 2016 kan je in ons volgende blogbericht vinden: BeterAnders om meer te bereiken!

fotoxboekxelkexpanisxenxjosxvanoppen

Intussen hebben ze hun kennis ook in het boek ‘Meer bereiken? Dan doe je het beter anders!’ (meer info) samengevat. Elke deelnemer van de cursus krijgt het boek bij de start van de opleiding zodat hij/zij over een handig naslagwerk beschikt om nadien op terug te vallen.

Als je zelf wil starten met een meer efficiënt systeem van werken zodat je effectiever wordt in je leven en meer bereiken kan, denk dan ook aan een opleiding of coaching. Alleen is maar alleen. Met wat hulp krijgt je motivatie een flinke boost, je wilskracht houdt het wat langer uit en je kan je profijt halen van mensen die er al lange tijd mee bezig zijn en enkel overhielden wat echt werkt. De paar uren investering haal je er makkelijk uit. Wil je het toch alleen proberen? Zoek dan minstens een buddy die je op de moeilijke momenten wat kan helpen.

Wil je ook wat kennis of hulp van de mensen achter BeterAnders? Zorgondersteuning vzw bemiddelt en biedt zijn diensten aan voor het organiseren van workshops in jouw organisatie.

Open opleiding: aanpak

Duurtijd:  12 uur (1,5 dagen)

  • Dag 1: Theorie + voorbeelden + huiswerk
  • Dag 2: Terugkomdag waarin huiswerk besproken wordt

Doelgroep:
Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die een efficiënt en effectief werkorganisatiesysteem wil opzetten met als doel om “de juiste dingen goed te doen”

Opmerking:
Minimum 8 inschrijvingen nodig opdat de opleiding zou doorgaan.

Getuigenis

Beste Elke, ik wil jou en Jos langs deze weg nogmaals bedanken voor de leerrijke voormiddag. Zelden (eigenlijk nooit) onze groep zo aandachtig geweten na 3 uur presentatie. Aangezien ik nu nog aan het mailen ben, heb ik zelf ook nog een weg af te leggen…”  –  Fons Hauben, Directeur ING Business Center Limburg

Getuigenis

Shirley Florissoone, administratief verantwoordelijke bij Dumoulin volgde deze opleiding bij ons in 2016.
Hier lees je haar verslag, over hoe de opleiding van Elke en Jos haar hielp bij het inplannen, verwerken en delegeren van haar taken.

Testimonial Shirley – Opleiding Beter Anders!

Docenten


Dhr. Jos Vanoppen

Dhr. Jos Vanoppen

manager medische administratie Ziekenhuis Oost-Limburg


Mevr. Elke Panis

Mevr. Elke Panis

Financieel directeur Ziekenhuis Oost-Limburg

Kalender

! Nieuwe Data !

Dag 1: vrijdag 8 september 2017 : 9u00-17u00
Dag 2: donderdag 21 september 2017 : 18u00-22u00

De locatie wordt bepaald op basis van de deelnemers. We trachten telkens een centrale ligging te kiezen (Gent, Antwerpen, Brussel)

Elke sessie worden broodjes en een drankje voorzien.

Prijs

Meer bereiken? Dan doe je het Beter Anders
12 uur
1,5 dagen opleiding

    Lid excl. BTW: € 600,-

    Geen lid excl. BTW: € 665,-


Scroll to Top