Activiteit ‘VOEDING IN DE ZORG – TEN VOETEN UIT”

23
mrt

Aanvang om 18:30 - einde voorzien rond 21:30

Programma

Deze activiteit wordt uitgesteld. Van zodra er een nieuwe datum is geprikt, zal u terug een uitnodiging ontvangen. Indien u interesse heeft om deel te nemen aan deze activiteit, kan u alvast inschrijven via het inschrijvingsformulier. Mocht de datum niet lukken voor u, kan u zich steeds annuleren

De focus van deze activiteit zal liggen op de toegevoegde waarde dat voeding kan brengen bij de rechtstreekse zorg en hoe dit implicaties heeft op het gehele voedingslogistiek proces. 

Volgende onderwerpen komen aan bod: 

  • Voeding op maat van elke bewoner…. een haalbare kaart?
    Het aanbieden van maaltijden in een woonzorgcentrum is een complex proces: de verschillende beperkingen en problemen van de bewoners vereist een continu streven naar een op maat gemaakte aanpak. Het delen van een gemeenschappelijke visie, met extra aandacht naar maaltijdbeleving, is onontbeerlijk om de levenskwaliteit van onze bewoners te verbeteren.
  • Waste management
    Hoe werk je aan een efficiënt afvalbeheer in de grootkeuken ?
  • Stockbeheer in de hybride keuken in 2017
    Anno 2017 ziet een grootkeuken er anders uit dan in de vorige eeuw. Wat is een hybride keuken, en hoe doe je daar een stockbeheer?

Agenda:
18u30-19u00: Onthaal + broodjes
19u00-19u10: Verwelkoming en inleiding
19u10-19u40: Voeding op maat van elke bewoner…. een haalbare kaart? door mevrouw Sophie Claeys : Verantwoordelijke Operationele Marketing en Kwaliteit – Sodexo en mevrouw Aline Le Clef : Marketing & Strategy Manager – Sodexo
19u40-20u10: Waste management door dhr. Dirk Willems, manager hotel services Foyer De Lork/Senior Living Group
20u10-20u40 : Stockbeheer in de hybride keuken in 2017 door dhr. Bart Deschrijver, manager catering services Senior Living Group.
20u40-21u10: Panel
21u10-22u00: Afsluitende netwerkdrink

Locatie :
WZC De Vaeren
Eikenstraat 219
2840 Reet

 


Scroll to Top