Activiteit: Voeding, ten voeten uit

18
okt
Eikenstraat 219, Reet Rumst, België
Aanvang om 18:30 - einde voorzien rond 21:30

Programma

Programma :

18u30 : onthaal met een broodje

19u00 : verwelkoming

19u10-19u40 : Voeding op maat van elke bewoner…. een haalbare kaart?
Het aanbieden van maaltijden in een WZC is een complex proces: wensen en mogelijkheden van bewoners vereisen een continu streven naar een op maat gemaakte aanpak. Het delen van een gemeenschappelijke visie, met extra aandacht naar maaltijdbeleving, is onontbeerlijk om de levenskwaliteit van onze bewoners te verbeteren.

19u40-20u10 : Waste management
Hoe werk je aan een efficiënt afvalbeheer in de grootkeuken ?

Deze twee thema’s worden gebracht door Luc Van Eester, Dirk Willems, en Bart De Schrijver; catering en hospitality-team Senior Living Group

20u10-20u40 : Hoe Zorgbedrijf Antwerpen (ZBA) luistert naar haar diverse klanten, en wat zij doet om tegemoet te komen aan de zeer diverse verwachtingen.

Dit thema wordt gebracht door Marijke Anthonis, expert Voeding & HACCP ZBA. Zij brengt een overzicht van de diverse communicatiekanalen met de bewoners, bezoekers, dienstencentra klanten, … .  Als voorbeeld toont ZBA hun model voor interactie met de klanten van de dienstencentra en de resultaten van de implementatie Fingerfood à la ZBA.”

20u40-21u10 : vraagstelling

21u10-22u00 : netwerkreceptie

 

Locatie :

WZC De Vaeren, Eikenstraat 219, Reet

Datum: 

Donderdag 18/10/2018

Inschrijven

Ledenprijs : gratis
Niet-Ledenprijs : € 95
Voor bedrijven die lid zijn : gratis
Voor bedrijven die geen lid zijn : € 350

Scroll to Top